Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar

29 Kasım 2012 Perşembe

Alman Turşusu

Alman Turşusu bizim damak tadımıza biraz ters, fakat güzel bir turşu.. Birazcık tatlımsı şekeri atmayarak bu tatlımsılığı gidermeniz mümkün ama o zamanda turşunun orjinalliğini yitirmiş olursunuz. Afiyet Olsun.

MALZEMELER:
1-2 kg turşuluk salatalık
1 demet dereotu
1 kaşık tane karabiber
1-2 adet kuru soğan
Tuz
Toz Şeker
Sirke

YAPILIŞI:
Salatalıkları yıkayıp 1 litrelik bir kaba koyun.Üzerine 1 kaşık kadar piyazlık doğranmış soğan, bir kaç dal dereotu,7-8 tane kara biber, 1 çay bardağı kadar sirke, 1 yemek kaşığı tuz,2 tatlı kaşığı şeker ve aldığı kadar su ekleyip kapaklarını kapatın.

Kavanozları üzerine çıkacak kadar su ile doldurduğunuz bir kazanda ocağa koyun.Kaynamaya başladıktan 5 dk. sonra ocağı söndürüp soğumasını bekleyip kavanozları sudan çıkarın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DESTEK

engel değiliz

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CNN Türk

İzleyiciler