29 Kasım 2012 Perşembe
Soğan Turşusu Tarifi, Soğan Turşusu Nasıl Yapılır?
Soğan Turşusu, güzel olduğu kadar farklı bir lezzet yapılması ve denenmesi gereken bir lezzet. Bence mutlaka deneyin. Farklı lezzetlere devam.. Afiyet Olsun Efendim..
Malzemeler:
1 Kg. Kuru Soğan
4 Diş Sarımsak
1 Çay Bardağı Sirke
1 Adet Limon
Yeteri Kadar Su ve Tuz
Aroma İçin:
Hardal Tohumu
Kimyon Tohumu
Kişniş Tohumu
Tane Karabiber
Yapılışı:
Soğanları yuvarlak şekilde uğrayınız, Tuzlu suyla yıkayın böyle acısını almış olursunuz. Kavanoza doldurun. Turşunun suyunu ayrı bir kapta hazırlayıp üzerine ekleyiniz..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Popüler
-
Bu gün sizlere Kırmızı Pancar Turşusu Tarifi, Kırmızı pancar turşusu nasıl yapılır anlatmaya çalışacağız. Pancar turşusu çok lezzetli oluyor...
-
Öncelikle iyi ve lezzetli bir turşu yapılabilmesi için, turşuda ki tuz oranının çok iyi ayarlanması gerekir. Bu olmazsa olmazlardandır. Aksi...
-
Turşu Kaç günde olur? Ahmet Bey, turşuyu yaptıktan sonra bir gün güneşin altında tutulmasını tavsiye ediyor: `Güneş alırsa gaz yapar v...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder