29 Kasım 2012 Perşembe

Soğan Turşusu Tarifi, Soğan Turşusu Nasıl Yapılır?


Soğan Turşusu, güzel olduğu kadar farklı bir lezzet yapılması ve denenmesi gereken bir lezzet. Bence mutlaka deneyin. Farklı lezzetlere devam.. Afiyet Olsun Efendim..

Malzemeler:

1 Kg. Kuru Soğan
4 Diş Sarımsak
1 Çay Bardağı Sirke
1 Adet Limon
Yeteri Kadar Su ve Tuz

Aroma İçin:

Hardal Tohumu
Kimyon Tohumu
Kişniş Tohumu
Tane Karabiber

Yapılışı:
Soğanları yuvarlak şekilde uğrayınız, Tuzlu suyla yıkayın böyle acısını almış olursunuz. Kavanoza doldurun. Turşunun suyunu ayrı bir kapta hazırlayıp üzerine ekleyiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler